luni, 23 martie 2009

DOAMNE FERESTE

De cate ori nu am auzit asta. De cate ori nu am spus asta fiecare dintre noi. E corect spus si simplu si curat, caci omul se fereste singur de multe lucruri, se pazeste cu strasnicie pe sine si pazeste si toate lucrurile sale. Corect zic inca odata ca doar de asta traieste in lume. Are usi cu chei multe, masinile au alarme, cainii sunt strajeri la tot omul, camere de luat vederi peste tot, banii la banci si medicamentele la capatai, sa pazeasca sanatatea.
Dar m-am departat de subiect, are omul paza peste tot, dar tot zice ,,Doamne fereste". Asadar nu e buna paza, nu sunt de ajuns lacatele? Nu, nu sunt. Ca ele pazesc doar ceea ce se poate fura de toata lumea. Treaba e ca omul mai are si un suflet, iar el are paza de la Dumnezeu, si de aceea din instinct, din suflet zicem ,,Doamne fereste", că lacat pentru suflet, caine pentru suflet, camera de luat vederi pentru suflet nu avem, doar pe Dumnezeu il avem pazitor.
Si stiti ce, mai zic odata, e corect si bine asa, ca ,,oala acoperita nu da musca-n ea" adica daca te afli sau nu in primejdie, e bine sa fii pazit, ocrotit, linistit, ca poate ..........ceasul rau, pisica neagra, marti 13 .......Doamne fereste .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu