marți, 7 septembrie 2010

NUMAI SI NUMAI POZE

    Nu ca cei care mai deschideti acest blog nu stiti cu ce ma ocup. Stiti. Dar doresc sa ma laud un pic cu munca mea si cu sprijinul minunatilor oameni  pe care-i pastoresc. Aceste doua elemente au dus la constructia noii biserici cu hramul Sf. M. Mc. Pantelimon, care a ajuns la stadiul de pictura si arata asa cum veti vedea in pozele de mai jos. Astept comentarii. Pentru a vedea toate pozele, da-ti click pe optiunea ,,aflati mai multe".



bolta strana stanga

 bolta strana dreapta

Catapeteasma si policandru

Invierea Domnului

Nasterea Domnului

7 comentarii:

  1. CE FERICIRE !MULTUMESC DIN SUFLET !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai mai aveam un pic si terminam, si nu aveam si eu poze pe blog. Mea culpa.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai sa schimbati si dvs foto de la profil. inca odata va felicitam pentru aceasta deosebita si sfanta lucrare la care ,impreuna cu pastoritii sfintiei voastre ,v-ati ostenit cu jertfelnicie si credinta si cu dragoste.se vede binecuvantarea lui Dumnezeu si dorinta LUI de a i se construi in acest sat casa noua, deoarece ce au facut uniii in 20 de ani dvs. ati facut in 5 ani. fericiti cei ce iubesc podoaba casei lui Dumnzeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eeee,multumesc de lauda, dar nu e buna. E mai ziditoare critica. Ceea ce am infaptuit e lucrarea lui Dumnezeu prin mine si prin oameni pentru oameni. Greu nu este sa faci o biserica, greu este sa o umpli cu oameni care-l cauta pe Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. da critica e buna dar in acest caz nu avem de ce sa criticam ci doar sa laudam

    RăspundețiȘtergere
  6. Intradevar minunat! Si interiorul cat si exteriorul! Sper sa ajung si eu de cat mai multe ori aici pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da foarte rafinata pictura, parca ar semana cu picturile de la Biserica Draganescu a Sfantului Parinte si vrednic de pomenire Arsenie Boca.
    Sa va ajute Bunul Dumezeu sa terminati cat mai curand lucrarile si sa ne bucuram de asa Minunatie. Da este important ca sa fie Sfanta Biserica plina de credinciosi, dar din moment ce cu ajutorul lor s-a inaltat cred ca o sa fie neincapatoare .Sunteti de nota 1o .

    RăspundețiȘtergere