luni, 16 februarie 2009

Nimic fara Dumnezeu...
Cand nu auzim de Dumnezeu decat o data pe saptamana la biserica credem ca El este doar acolo.
Treaba e ca Dumnezeu chiar este cu noi si nu numai acolo ci peste tot.Chiar acum cand citesti aceste cuvinte si te intrebi daca vor avea vreun efect asupra ta.El este acolo cu tine in camera, la net la o cafea...peste tot.
Important este motivul pentru care Dumnezeu este cu noi.El nu cauta fiecare greseala si sa o noteze in carnetelul Sau ca apoi sa te traga la socoteala (sunt destui care fac asta). Dimpotriva El vrea sa te insoteasca pentru ca te iubeste si vrea sa stie ca in fiecare moment esti bine si ferit de orice primejdie.
Si mai e ceva.Dumnezeu a pus o parte din El in noi si astfel am devenit dependenti.Despartiti de El nu putem face nimic dar cu el TOATE ne sunt posibile.
Indemnul meu este sa stai aproape de Dumnezeu si sa nu uiti sa te mai uiti din cand in cand si sus...

5 comentarii:

 1. 3 ani de blog! La mulți ani cu folos pt dv și noi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un pic mai este. Mulţumesc, incusiv pentru urmărirea blogului.

   Ștergere
 2. Ce repede au trecut trei ani de blog! Va spun la multi ani si aici, pentru ca tocmai ati primit si cel de al treilea dar pentru blogul aniversat astazi.

  O postare aici: http://adriana-dardindar.blogspot.com/2012/02/nimic-fara-dumnezeu.html

  RăspundețiȘtergere
 3. ”El nu cauta fiecare greseala si sa o noteze in carnetelul Sau ca apoi sa te traga la socoteala (sunt destui care fac asta). Dimpotriva El vrea sa te insoteasca pentru ca te iubeste si vrea sa stie ca in fiecare moment esti bine si ferit de orice primejdie.”
  p.s.Am luat-o metodic.

  RăspundețiȘtergere